_OM_8121-smal

WAAR WE GOED IN ZIJN

SVC is een onafhankelijk vastgoedadviesburo die zich bezig houdt met management, advies en transacties. SVC kan vastgoedvraagstukken in zijn totaliteit oppakken en werkt waar nodig met  partners.

Kenmerkend zijn het praktische  advies met een vertaling naar concrete acties. SVC kan deze acties vervolgens coördineren of uitvoeren, waardoor zij ook verantwoordelijkheid neemt voor het uiteindelijke resultaat. Erik Schoonderwoerd heeft in 2011 SVC (Schoonderwoerd Vastgoed Consultants B.V.) opgericht en is reeds twintig jaar werkzaam in de vastgoed sector. Hij heeft verschillende management- en directiefuncties vervuld bij verschillende vastgoedbedrijven op het gebied van vastgoedmanagement, assetmanagement en vastgoedadvies.

Waar SVC het verschil maakt

Transacties

SVC adviseert en begeleidt haar klanten bij transacties op het gebied van verhuur, verkoop en financiering.

Beheer en Management

SVC verzorgt commercieel beheeractiviteiten voor vastgoedprojecten en portefeuilles.

Advies

SVC  adviseert klanten met vastgoedvraagstukken in de breedste zin van het woord. Waar nodig schakelen wij gespecialiseerde partners in.

Beleggingen

SVC zoekt voor een aantal van haar relaties vastgoedprojecten om aan te kopen. Tevens kan SVC meedenken bij de financiering van projecten.